Om oss


Vi importerar vin & andra drycker vi älskar från producenter som främst är belägna i Europa. Dryckesbutiken grundades 2016 av Ida Sundqvist och idag är vi ett team vinentusiaster som alla har ett gediget förflutet i restaurangbranschen. Varje kund har unika behov och vi strävar efter att ge alla en så personlig & fin service som möjligt. Vi har kontor i Malmö, Stockholm & Göteborg, men vi reser och arbetar över hela Sverige.

Hållbarhet

Vi har ett uttalat hållbarhetstänk både när det kommer till miljö och människa. Något som vi vurmar lite extra för är att jobba med alternativa förpackningar som bidrar till lägre Co2-avtryck t.ex. vin på fat (KeyKeg), bagnum (påse) eller burk. Kul fakta är att en tredjedel av allt vin vi säljer är just vin på KeyKeg! Vi eftersträvar att effektivisera transporter av våra varor och vi väljer som företag bort att göra onödiga resor med flyg.


Det är vitalt för oss att enbart samarbeta med producenter som inte bara jobbar hållbart i vineri samt jordar utan även med människor.